Użytkownik
mam na imię Satya, pisząc o tym wcześniej nie żartowałam;) Madzia może to potwiertdzić;P
Użytkownik
wolę po imieniu:) imię jest z języka hindi; moi rodzice wyznają hinduizm (ja nie)
Użytkownik
Hola todos ! Jestem Dorota , mam 17 lat , uczę się hiszpana w liceum
a ECDL poznałam przez Torresa , dokładniej przez Ya nada volver a ser como antes
)
Widzę , że forum sie rozrasta . xD
pozdrawiam !
Użytkownik
Właśnie. A poza tym o gustach się nie dyskutuje, nie?
Nowy użytkownik
Inez napisał:
Witam...
jako że nikt nie pisze, a forum jest fajnym pomysłem, to ja zaczynam od tego tematu i też coś o sobie napiszę...
Mam na imię Agnieszka i mam lat 14. Może nie za dużo, ale mam swój pogląd na świat i swoje pasje. Uwielbiam piłkę nożną i właśnie od niej wzięła się moja fascynacja ECDL i w ogóle muzyką hiszpańską.
Mieszkam we Wrocławiu i uczę się w Gimnazjum nr 30. Jestem w klasie francusko-angielskiej, i mam 5 godzin francuskiego i 2 angielskiego. Poza tym uczę się hiszpańskiego.
Jak już wspomniałam, uwielbiam piłkę nożną, w szczególności ligę hiszpańską a już w ogóle naj naj naj Real Madrytno i oczywiście kibicuję reprezentacji Hiszpanii. I jeszcze lubię serial 'Dr House'
Hiszpanię (mam nadzieję) niedługo uda mi się odwiedzić bo już w czerwcu! Bardzo chciałabym wtedy iść na koncert ECDL i na finał Copa del Rey.
Narazie chyba tyle wystarczy...
mam nadzieję, że będzie tu więcej użytkowników, bo to forum jest rewelacyjnym pomysłem (prawdę mówiąc sama się jakiś czas temu do tego przymierzałam) i szkoda by było, gdyby było takie... puste.
Pozdrawiam
Tak jak Ty mam 14 lat oraz "swój pogląd na świat i swoje pasje".
Również uwielbiam piłkę nożną (ja wiem co dziewczyny widzą w Torresie - sama to widzę ;p) i w ogóle praktycznie lubię wszystko co hiszpańskie.
Chodzę do wrocławskiego gimnazjum tyle że nie 30.
I uwielbiam Dr. House'a i "Lost".
Użytkownik
Hej, mam na imię Ania. 1 czerwca skończę 15 lat. Jak widać, jestem tutaj nowa. ^^ Tak jak większość osób na tym forum, a szczególnie młodzież, językiem hiszpańskim zainteresowałam się dzięki Euro.
Dodatkowo moją miłość spotęgował do tego języka zespół ECDL. Tak samo, jak parę osób wcześniej pierwszą piosenkę, jaką usłyszyałam, to była ta, w której teledysku wystąpił Torres. Ale od razu mówię, że to nie ze względu na niego słucham ECDL - ten osobnik płci męskiej mnie nie pociąga. xD Swoim uczuciem pałam do Fabregasa, cóż. :] Oprócz słuchania ECDL i nauki j. hiszpańskiego, którą rozpoczęłam we wrześniu w Poznaniu, to kocham sport. Na pierwszym miejscu stawiam siatkówkę, później piłka ręczna, a na końcu piłka nożna.
Uczęszczam na szkolne sksy i chciałabym się zapisać do jakiegoś klubu, ale z racji tego, że ostatnio moje kolana mi się psocą, mama mnie nigdzie nie chce zapisać.
Uczęszczam do klasy z rozszerzonym językiem angielskim. Myślę, że to wszystko o mnie, co powinniście wiedzieć.
Pozdrawiam!
PS. Gratuluję pomysłu założenia tego forum.
Nowy użytkownik
W końcu się zapisałam! (No cóż, lenistwo to wada wrodzona)
Nazywam się Aneta, pochodzę z...no, wiocha zabita dechami to nie jest, ale metropolia też nie:) Ot, średnie miasto w województwie lubielskim. Lat mam 15 (niestety), ale proszę mnie tu nie brać za małolatę, sensownie wypowiedzieć się umiem:) Ciekawostką jest, ze obchodzę urodziny dokładnie tego samego dnia co Fernando Torres (20 marzec). Nawiasem mówiąc Torres to mój ulubiony piłkarz (nie tylko ze względu na ładną buźkę, ale PRZEDE WSZYSTKIM umiejętności!) Ach tak, uwielbiam sport i jak większość z was pasjonuję się footballem:) Kocham Hiszpanię i w ogóle pasjonuję się wszytkim co z nią związane (mimo, że hiszpański znam tyle co chiński). Przyszłość chciałabym powiązać z iberystyką, lecz raczej mi się to nie uda...pewnie skończę jako prawniczka (jak dobrze pójdzie).
El Canto Del Loco poznałam przypadkowo i znów oklepany banał- przez teledysk do "Ya nada volvera a ser como antes", co ciekawe do ECDL przekonałam się po piosence Besos, która stałą się moją ulubioną. Jednak nie trwało to długo, gdyż odkryłąm inne wyśmienite utwory Hiszpanów
Moja pasja trawa do dziś. W każdym songu odkrywam coś innego i wyjątkowego... I nie zapowiada się, że szybko zrezygnuję z locomanii:)
Nowy użytkownik
Witam wszystkich baaaardzo sercecznie!!
Nazywam sie Emila,20lat,Wwa,studentka.
Uwielbiam ECdL i nie potrafie opisac jak bardzo sie ciesze ze znalazlam te oto forum!
Mam nadzieje ze uda mi sie tu aktywnie uczestniczyc.
Un beso
Użytkownik
No jak wszyscy się przedstawiają to co gorsza będę. ;p No więc mam na imię Iza, ale zdecydowanie wole Izuś. Ja również mam 14 lat. Mieszkam w Wilkowie <xD> (mój chłopak nazywa to WYGWIZDOWEM).Chodzę do z*j*b*s*e*o gimnazjum 48 w Krk w Nowej Hucie. Jestes harcerką <nie ma się chyba czego wstydzić.? Prawda.? >, a właściwie druhną zastępową. Uwielbiam czytać książki, słuchać muzy, oglądać filmy i oczywiście "plotkować" z przyjaciółmi.
W eCdl zakochana jestem od wakacji, pierwszą piosenką jaka mnie urzekła była "una foto en blanco y negro" i jest ze mną zawsze w tych złych i dobrych chwilach
. No chyba tyle. Jakby ktoś chciał pogadać to gadu jest napisane. Besos ;**
Ostatnio edytowany przez Antiel_x33 (2009-03-26 20:53:10)
Użytkownik
Witam wszystkich !!
Cieszę się, że powstało takie forum, ECDL to mój ulubiony zespół
Mam na imię Agnieszka i mam 18 lat, podobnie jak inna Aga z forum interesuje się piłką nożną, a mój ulubiony klub to Real Madryt i to też od niego zaczęła się cała fascynacja hiszpańskim i tym cudownym krajem, moim marzeniem jest wyjazd do hiszpanii i oczywiście wizyta na koncercie El Canto del Loco xD
Zespół poznałam.. i tutaj się troszkę różnię xD heheh przez gadu radio i piosenkę "Eres Tonto" a teledysku z Torresem nigdy nie widziałam ;p z ciekawości oglądne, ale jeśli o nim mowa to zawsze stał po przeciwnej stronie, w końcu kiedyś grał w Atletico
A jeśli mowa o idolach to moim jest Raul, ze względu na szereg osiągnieć i to, że całe życie pozostawał wierny jednemu klubowi, w którym zamierza skończyć swoją karierę.
To miło, że ktoś myśli o tym by tworzyć takie miejsca, gdzie możemy mówic o naszej pasji i dzielić się swoimi doświadczeniami
A jeśli chodzi o reklame to napewno chętnie podam dalej komuś link
Saludos!
Ostatnio edytowany przez aga651 (2009-08-04 06:55:40)